Kitiltás feloldása

Jó hírünk van, de tényleg csak azoknak, akiknek a postafiókja nem spam vagy egyéb huncutság miatt került felfüggesztésre. Akik azonban online kaszinót népszerűsítettek, guminőt áruló weboldal látogatására buzdítottak, ahol csak a pénzt gyűjtötték be, de árut nem küldtek, stb.m továbbra se reménykedjenek kedvező elbírálásban.

Kérjük, látogassátok meg ezt az oldalt: https://accounts.google.com/unlockcaptcha, és kövessétek a leírtakat. Valahogy így fog kezdődni, ahogy látjátok alább. A tiltás feloldásához be kell lépni a Mailbox fiókotokba. Nagy valószínűséggel egy robot-ellenőrző (captcha) képet kell megfejteni, ami után a fiók feloldásra kerülhet. Azért nem írjuk egyértelműen, hogy “kerül“, mert egyedi eseteket még vizsgálunk, és a nagy számok törvénye szerint lehet olyan ügy is, amit ez a módszer nem old meg. Ha ilyet tapasztaltok, szívesen vesszük, ha megosztjátok velünk az ügyfélszolgálati címünkön.

*** UPDATE

Előfordulhat, hogy a fenti link egyből egy Gmail-szerű bejelentkezési oldalra dob. Ott a teljes Mailbox.hu-s email címmel próbáljatok belépni a rendes jelszóval.

 

hozzászólás

 1. Németh Zoltán írta:

  Válasz

  • Válasz

 2. Takács Sándor írta:

  Válasz

 3. Nagy Sándor írta:

  Válasz

 4. Lászlóné írta:

  Válasz

 5. András írta:

  Válasz

 6. Greksa Edit írta:

  Válasz

 7. Csefkó Gábor írta:

  Válasz

  • Válasz

 8. botos beáta írta:

  Válasz

 9. stella írta:

  Válasz

 10. varga józsefné írta:

  Válasz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>